Naslovnica Pretraživanje AAA
 
OBAVIJESTI
Objavljeno: danas u 09:53

Kada dnevno nakucate tisuće i tisuće linija koda, neizbježno će se potkrasti i koji bug. Zbog toga Dream Implementation tražim hrabru osobu (studenta ili studenticu) koja će se uhvatiti ukoštac s lovljenjem istih.

Radno mjesto softver testra/ice obuhvaća testiranje web aplikacija u različitim web preglednicima i različitim operacijskim sustavima. Osim testiranja web aplikacija, tvoje zaduženje biti će i testiranje mobilnih iOS i Android aplikacija.

Više informacija o radnom mjestu i načinu prijave pročitajte u nastavku obavijesti.

-
Objavljeno: danas u 09:36
Uređeno: danas u 09:36

LIBUSOFT CICOM d.o.o. je informatička tvrtka koja od 1992. razvija aplikativna rješenja. S trenutno preko 110 stalno zaposlenih djelatnika razvija vlastiti ERP: LC SPI. Dugogodišnji smo GOLD Microsoft partner i član HUJAK-a.

C#/JAVA Developer (m/ž) će se pridružiti programerskom timu u izradi i održavanju LC Sustava Poslovnih Informacija. Svi novi djelatnici prolaze obuku i dobivaju stručnog mentora. Omogućujemo rad u ugodnoj i poticajnoj sredini s mogućnošću polaganja MS i ORACLE Certifikata.

Prednost imaju kandidati sa znanjem nekih od tehnologija/alata: MS SQL, T-SQL, C#, JAVA, JPA2, JasperReports

 

Ako želite biti dio našeg razvojnog tima javite se na e-mail natjecaj@spi.hr s naznakom: za radno mjesto C#/JAVA Developer zaključno s 19.10.2016.

 

Više o nama možete saznati na www.spi.hr

Ognjen Bujan
Objavljeno: danas u 09:33
Uređeno: danas u 09:33

Oglasnik d.o.o. putem svojih tiskanih izdanja i internet stranica osigurava najbrži i najlakši put do potencijalnih kupaca, a više od 25 godina iskustva u medijskom oglašavanju te zadovoljstvo partnera i vjernih korisnika jamstvo su naše kvalitete i pouzdanosti.

S ciljem unapređivanja poslovanja i osnaživanja vodećeg položaja na tržištu otvaramo radno mjesto:

Programer PHP / MySQL (m/ž)
[stalni radni odnos, mjesto rada: Zagreb]

 

Više informacija o radnom mjestu i očekivanjima od kandidata potražite u nastavku obavijesti.

Oglasnik d.o.o.
Objavljeno: 04.12.2016. u 14:45
Uređeno: 04.12.2016. u 14:45
Asseco ― Junior Business Analyst (m/f)

Asseco zapošljava Junior Business Analysta (m/ž) u Mobile timu! Tražimo proaktivnu osobu koja će testirati funkcionalnosti naših m-banking aplikacija, pisati tehničke specifikacije i držati prezentacije klijentima.

Sva pitanja i prijave možete slati na human.resources@asseco-see.hr. Više informacija o poslu pročitajte u nastavku obavijesti.

Marija Hrebac Hlobik
Objavljeno: 04.12.2016. u 12:18
Uređeno: 04.12.2016. u 12:18

Job Description

Risk has traditionally been viewed as something to be minimized or avoided, with significant effort spent on protecting value. However, we believe that risk is also a creator of value and, approached in the right way, can play a unique role in driving business performance. This is especially important in IT domain. Join our Consulting Department at Deloitte Croatia, and you will learn how to help local and international clients mitigate risk and maximize opportunities as well as improve overall operational performance, processes, and technologies. You’ll have the opportunity to use your critical thinking to apply the right approach to risk for services that include IT Audits and compliance checks among other!

To learn more about the candidate requirements and job details, read the full job posting.

Goran Gledić
Objavljeno: 02.12.2016. u 12:59
Uređeno: 02.12.2016. u 12:59
Sveučilišni računski centar Srce ―...

Sveučilišni računski centar Srce raspisao je natječaj za radno mjesto Informatičar/ka u Centru za e-učenje (1 izvršitelj na određeno vrijeme).

Radno mjesto obuhvaća poslove izrade multimedijskih sadržaja i obrazovnih on-line materijala, poslove vezane uz podršku korisnicima u korištenju tehnologija i alata e-učenja te izradu obrazovnih sadržaja za e-učenje (priprema priručnika, držanje tečajeva, konzultacije).

Ako ste zainteresirani za:

 • neposredan rad s najnovijim i najnaprednijim informacijskim i komunikacijskim tehnologijama
 • rad na zanimljivim i izazovnim razvojnim projektima
 • rad u timovima unutar sveučilišne informacijske i edukacijske ustanove
 • intenzivne kontakte s kolegama u Srcu i drugim stručnjacima na Sveučilištu i kontinuirano usavršavanje na području ICT (u Hrvatskoj i inozemstvu)

Pošaljite Vašu prijavu sa životopisom do 8.12.2016. godine na posao@srce.hr.

 

Više detalja o natječaju i uvjetima za zapošljavanje možete pronaći na sljedećoj poveznici Informatičar/ka za e-učenje.

Vesna Kajiš
Objavljeno: 02.12.2016. u 12:56
Uređeno: 02.12.2016. u 12:56
Asseco ― Junior Business Analyst (m/f)

Asseco SEE traži Junior Business Analysta (m/ž) u Mobile timu. Tražimo proaktivnu osobu koja će raditi testiranja i pisati tehničke specifikacije te držati prezentacije klijentima.

Ako ti ovo zvuči zanimljivo, pogledaj opis posla i javi nam se na human.resources@asseco-see.hr s eventualnim pitanjima ili prijavom.

Više informacija o opisu posla i kvalifikacijama kandidata pročitaj u nastavku obavijesti.

Marija Hrebac Hlobik
Objavljeno: 02.12.2016. u 12:52
Uređeno: 02.12.2016. u 12:52
ECS zapošljava u security i wireless...

Eurocomputer Systems d.o.o.
Adresa: Maksimirska 120, Zagreb

 

Tražimo kandidate i kandidatkinje koji su pri kraju studija i interesira ih razvoj i specijalizacija u smjeru bežičnih tehnologija i sigurnosti pristupa mrežama - HPE Aruba tehnologije.

Nudimo rad i učenje u naprednoj okolini s odličnom poslovnom praksom, mogućnost školovanja, razvoja profesionalne karijere i stimulativni model nagrađivanja.

Za više informacija možete se javiti na adresu e-pošte: posao@ecs.hr ili nas posjetite i pitajte u osobnom kontaktu sve što Vas zanima.

Siniša Radas
Objavljeno: 28.11.2016. u 16:31
Uređeno: 28.11.2016. u 16:31

Otvoreno radno mjesto - Razvojni inženjer u timu za kvantitativno modeliranje

C&I d.o.o. je tvrtka specijalizirana za R&D u području primjene matematičkih algoritama te razvoj pratećih baza, podataka i sučelja. Područje rada je Big Data, a fokus tvrtke je na sportu, medijima, financijama i farmaceutici. C&I d.o.o. nastupa na globalnom tržištu i uspješno pruža R&D usluge vodećim svjetskim kompanijama i sportskim klubovima kao njihov outsource-ani R&D tim za kvantitativno modeliranje.

Zadaci vezani uz oglašeno radno mjesto odnose se na programiranje baza podataka, data mininig, razvoj sučelja i aplikacija, potpora i pridruživanje matematičkom razvojnom timu.

 

Više informacija o radnom mjestu i načinu prijave pročitajte u nastavku obavijesti.

C&I d.o.o.
Objavljeno: 24.11.2016. u 15:44
Uređeno: 24.11.2016. u 15:44
Deasie.com ― Mobile, Backend i...

Što je Deasie.com?

Mi smo tim koji pokreće crowdfunding platformu isključivo za projekte/kampanje s područja Republike Hrvatske. Dizajn je gotov i krećemo u izradu weba i mobilne aplikacije.

Development team traži pojačanje:

 • 2 mobile developera (Xamarin, Cordova)
 • 1 backend developera (C#, Java, Python, Ruby)
 • 2 frontend developera (React, AngularJs, Backbone)

Dizajn i executive summary dostupni su na zahtjev. Kako smo tek na početku, znanje nije presudni faktor, tražimo nekoga tko će s nama uspjeti promjeniti tržište financiranja studentskih projekata.

Prijaviti se možete slanjem životopisa na mail abacic@ekonomska-klinika.hr.

Sve informacije također dostupne na abacic@ekonomska-klinika.hr.

Andrija Bačić
Objavljeno: 12.11.2016. u 16:39
Uređeno: 12.11.2016. u 16:39
Reversing Labs ― Software Engineer...

Smatraš područje cybersecurity zanimljivim i nedovoljno istraženim? Poznaješ skriptne i OO programske jezike, snalaziš se na nekoj od Linux distribucija?

Pridruži se našem Backend timu! Čeka te uzbudljiva avantura u radu s cutting-edge tehnologijama.

Uz mentora Intern (m/ž) će imati priliku:

 • razvijati baze podataka,
 • rješavati komplicirane probleme skaliranja velikog backend sustava,
 • nadograditi znanje stečeno tijekom studiranja,
 • susresti se s najnovijim metodama i tehnologijama.

Tijekom studiranja radno vrijeme je prilagođeno tvom rasporedu, pola radnog vremena je poželjno. Nakon završenog studija studentima se pruža mogućnost stalnog zaposlenja.

Za sve ostale informacije provjeri nas na adresi https://www.reversinglabs.com/ ili nam se javi na jobs@reversinglabs.com.

Marina Bedran
Objavljeno: 12.11.2016. u 16:34
Uređeno: 12.11.2016. u 16:34
Reversing Labs ― Data Analyst (m/ž)

Poznaješ osnove programiranja i rad s bazama podataka? Zanima te područje IT sigurnosti? Imaš ponešto iskustva rada u Python programskom jeziku i Linuxu?

Pridruži se našem Data Quality timu! Čeka te uzbudljiva avantura u radu sa cutting-edge tehnologijama.
Uz mentora, Data Analyst (m/ž) će imati priliku razvijati alate korištenjem baza podataka, naučiti kako koristiti analitičke alate u izradi i ocjenjivanju kvalitete podataka, izrađivati big-data izvještaje, nadograditi znanje stečeno tijekom studiranja, susresti se s najnovijim metodama i tehnologijama.

Tijekom studiranja radno vrijeme je prilagođeno tvom rasporedu, pola radnog vremena je poželjno. Nakon završenog studija studentima se pruža mogućnost stalnog zaposlenja.

Za sve ostale informacije provjeri nas na adresi https://www.reversinglabs.com/ ili nam se javi na jobs@reversinglabs.com.

Marina Bedran
Objavljeno: 11.11.2016. u 16:56
Uređeno: 11.11.2016. u 16:56
Trikoder ― PHP Developer (m/ž)

Voliš optimizirati stvari te raditi s kvalitetnom arhitekturom i kodom?
Važno ti je da radiš na custom high-traffic projektima?
Uz to želiš dijeliti i stjecati nova iskustva te se dalje razvijati?

Ako je odgovor na sve navedeno 'da', onda Trikoder traži nekog baš poput tebe za naš Backend tim!

Konstantno se širimo i tražimo developere ili developerice koji su upoznati s PHP-om i žele raditi na high-traffic projektima.

Više razloga zašto biste radili s nama potražite u nastavku obavijesti.

Dragi Gost
Objavljeno: 11.11.2016. u 11:07

Sveučilište u Splitu, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, objavljuje

NATJEČAJ

za izbor:

 1. jednog nastavnika u znanstveno nastavno zvanje redoviti profesor-trajno zvanje za znanstveno područje prirodnih znanosti, polje fizika, grana fizika elementarnih čestica i polja i odgovarajuće radno mjesto;
 2. jednog suradnika u zvanju asistent za znanstveno područje tehničkih znanosti, polje elektrotehnika, grana radiokomunikacije, na Katedri za primjenu elektromagnetskih polja, na određeno vrijeme;
 3. jednog suradnika poslijedoktoranda za rad na projektu Hrvatske zaklade za znanost ″The Higgs boson properties measurements and search for new physics with the CMS detector″ na određeno vrijeme.

Više informacija o prijavi pročitajte u nastavku obavijesti.

Iva Gospodnetić
Objavljeno: 06.10.2016. u 16:27
Uređeno: 06.10.2016. u 16:27

Laboratorij za regulacijsku tehniku i učinsku elektroniku Fakulteta elektrotehnike u Ljubljani (Univerza v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko) traži istraživače (m/ž) s diplomom magistra inženjera elektrotehnike za rad na industrijskim projektima elektrifikacije vozila. Potrebna su predznanja iz jednog od ili više navedenih područja: elektromotorni pogoni, mikroprocesorski sustavi, učinske elektronike.

 

 

 

Trajanje projekta: minimalno 12 mjeseci

Web stranica fakulteta: www.fe.uni-lj.si

Kontaktna osoba: prof. dr. Vanja Ambrožič

E-mail: vanjaa@fe.uni-lj.si

Telefon: +386 1 4768 286

Dragi Gost
TRAŽILICA