Job Fair, najveći studentski sajam poslova u Hrvatskoj, održava se 17. i 18. svibnja u već dobro nam poznatim prostorima Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Prošlogodišnje izdanje Job Faira nadmašilo je sva očekivanja, ne samo po broju posjetitelja, već i po broju prijavljenih tvrtki. U usporedbi s pretprošlom godinom je broj sudionika bio dvostruko veći, te su tako posjetitelji imali priliku poslušati 38 prezentacija, posjetiti 44 štanda i upoznati se s budućim poslodavcima, kolegama i suradnicima. Stoga ove godine nanovo podižemo standard te očekujemo još veći broj sudionika, kako tvrtki, tako i posjetitelja, ponajprije studenata iz raznih srodnih područja.

Cilj ovog događaja je povezivanje poslodavaca i studenata FER-a te srodnih tehnoloških fakulteta i veleučilišta u Zagrebu, a organizira ga Centar karijera FER-a u suradnji sa studentskim udrugama Savez studenata FER-a (SS FER) i KSET.

Više informacija možete pročitati u nastavku obavijesti.

 

Job Fair sastoji se od:

  • sajma u formi štandova na kojima se tvrtke predstavljaju studentima u neposrednom kontaktu uz demonstraciju vlastitih proizvoda i usluga,
  • tehnološke konferencije s predavanjima namijenjenima kako bi privukli studente ne samo uvjetima rada u tvrtki, već i znanjem koje će na studentskoj praksi ili poslu moći naučiti i primijeniti,
  • zabave za sudionike nakon prvog dana sajma na kojoj će studenti i poslodavci imati priliku upoznati se i družiti u opuštenoj atmosferi.

Sudjelovanjem na Job Fairu i izravnim kontaktom s potencijalnim budućim zaposlenicima, tvrtke dobivaju priliku upoznati mlade talentirane i motivirane pojedince, a ostvaruju i mogućnost stvaranja novih poslovnih kontakata s mladim i inovativnim (budućim) poduzetnicima.

 

Zbog raznovrsnog interesa studenata koji dolaze na sajam, na konferenciji mogu sudjelovati sve tehnološke tvrtke, bez obzira na njihov profil. Prednosti sudjelovanja na dosadašnjim Job Fair događajima prepoznale su brojne renomirane domaće i strane tvrtke kao što su Ericsson Nikola Tesla, Microsoft, Zagrebačka banka, Infinum, Nanobit, Infobip, i-Ways, Google, Siemens.

 

Broj mjesta za izlaganje na Job Fairu je ograničen, a prijavu za sudjelovanje moguće je ostvariti najkasnijedo 24. veljače 2017. godine putem službene stranice događanja: http://jobfair.fer.unizg.hr/.

 

Sva pitanja u vezi organizacije i uvjeta sudjelovanja možete uputiti na jobfair@fer.hr.

Autor: Iva Gospodnetić
Popis obavijesti